ΜΕΛΕΤΑΜΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ

Εταιρική Ταυτότητα

Η Primero διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο αναλαμβάνει εξολοκλήρου την σχεδίαση, πάντα με μοντέρνα & πρωτότυπα σχέδια. 

Σχεδιασμός & Εκτύπωση

Σχεδιάσουμε τα διαφημιστικά & τα χρηστικά έντυπά σας, καθώς και οποιαδήποτε μακέτα εσείς έχετε φανταστεί για την σωστή προβολή της επιχείρησής σας.

Ρουχισμός Εργασίας

Με εμπειρία 40 χρόνων, η εταιρεία μας ασχολείται ενεργά στο κομμάτι horeca και έχει καταφέρει να αναπτύξει μεγάλη γκάμα επαγγελματικού ρουχισμού.

Επαγγελματική Προβολή

Η Primero αναλαμβάνει τον σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, διαφημιστικών φυλλαδίων, καταλόγων, τιμοκαταλόγων και menu για κάθε είδους επιχείρηση.

Αυτοκόλλητα – Ετικέτες

Εκτυπώνουμε αυτοκόλλητες ετικέτες για οποιοδήποτε προϊόν, όπως αυτοκόλλητα ρολό, τρόφιμα, ετικέτες ρολό μπουκαλιών και ειδών οικιακής χρήσης.

Προσκλητήρια

Προσκλητήρια Γάμου και Βάπτισης. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες δικές μας προτάσεις και όχι μόνο, σχέδια, κείμενα, γραμματοσειρές, χρώματα και φακέλους.

Μεταξοτυπία

Τυπώνουμε απευθείας σε κομμάτια υφάσματος ή σε ραμμένο ρούχο, t-shirt, φούτερ, πουκάμισα, ποδιές, φόρμες εργασίας, μπουφάν κλπ.

Κέντημα

Με σύγχρονή κεντητική μηχανή η Primero αναλαμβάνει κέντημα σε ύφασμα αλλά και σε έτοιμο ρούχο όπως t-shirt, polo, φούτερ, φόρμα εργασίας κ.α.

Ψηφιακή Εκτύπωση

Με τα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά μηχανήματα έχουμε την ικανότητα να πραγματοποιούμε τις πιο απαιτητικές και ποιοτικές εκτυπώσεις. Φωτογραφία, Ράστερ, Εικονογράφηση κλπ.

Εκτυπώσεις Sublimation

Η εκτύπωση sumblimation έχει γίνει μια δημοφιλής και ευέλικτη διαδικασία. Η εικόνα τυπώνεται σε ένα χαρτί μεταφοράς το οποίο έρχεται σε επαφή με ύφασμα από πολυεστέρα με τη βοήθεια μιας πρέσας θερμότητας.

Διαφημιστικά Δώρα

Βρείτε κορυφαία εταιρικά δώρα χονδρικής όπως διαφημιστικά καπέλα, μπλουζάκια, υφασμάτινα μπρελόκ, κούπες sublimation, μεταλλικά στυλό & υφασμάτινες τσάντες. 

Στρατηγική Branding

Η εταιρεία μας μέσα από την μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που παρέχει, βοηθάει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να ισχυροποιήσουν το όνομα τους ή αλλιώς brandname μέσα από μια συλλογική στρατηγική. 
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ

Από το 1983, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης…