Η εταιρία PRIMERO διαφημιστικά καλύπτει το χώρο της διαφήμισης από το 1983 διανύοντας πάντα ανοδική πορεία, κερδίζοντας επάξια την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της. Σκοπός της είναι να διαφοροποιείται προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα διαφημιστικών υπηρεσιών και διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική σχέση με το πελατολόγιο της. Έτσι κάθε πελάτης απολαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στα μέτρα του, έχοντας την αίσθηση αποκλειστικής συνεργασίας με την διαφημιστική του εταιρία.

Η εταιρία σήμερα κατέχει μια αξιόπιστη θέση στον κλάδο, καθώς οι μεγαλύτερες πολυεθνικές & ελληνικές βιομηχανίες, ναυτιλιακές, τουριστικά γραφεία και εταιρίες εστίασης από διαφορετικές αγορές μας εμπιστεύονται για εξειδικευμένες ανάγκες των εργαζομένων τους και όχι μόνο. Οι άνθρωποι που επανδρώνουν την εταιρία μας είναι άρτια καταρτισμένοι, έμπειροι και διαθέτουν τον απαραίτητο δημιουργικό ενθουσιασμό που χρειάζεται για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, τόσο σε ποιοτικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Οι νέες μας εγκαταστάσεις είναι στην οδό Μαυσώλου 111, Νέα Αλικαρνασσός. Αναθέτοντας μας την διαδικασία προβολής της επιχείρησής σας απαλλάσσεστε από την χρονοβόρο διαδικασία των ερευνών, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για να εστιάσετε στις βασικές σας επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΦΙΛΙΚΑ, ΣΠΙΝΘΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

blank